Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

борислав

uk.wikipedia.org

Четвер, 22 січня 2015, 16:36

Сьогодні в Бориславі та Східниці відновлять водопостачання

борислав

Сьогодгні до 21:00 відновить відновить свою роботу насосна станція Рибник КП "Бориславводоканал". 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, через заборгованість за електроенергію, яка на початок січня 2015 року склала 1 млн 300 тис грн, ПАТ "Львівобленерго" відключило насосну станцію від електропостачання.

Без води залишилися 70% мешканців міст Борислава та Східниці. У цьому місяці підприємство перерахувало частину боргу за спожиту електроенергію в сумі 124 тис грн. Для відновлення роботи комунальне підприємство має проплатити ще 72 тис грн.

Обговорюючи питання подальшої роботи КП "Бориславводоканал", Ірина Гримак наголосила на необхідності перегляду тарифів за послуги з водопостачання, що надаються комунальним підприємством у Бориславі та Східниці, чого протягом останніх семи років не робилося.

В.о. заступника голови ОДА доручила департаменту ЖКГ облдержадміністрації терміново розробити графік оплати за електроенергію та проаналізувати процедуру кредитування платоспроможності і хронологію погашення кредитів КП "Бориславський водоканал".

Нагадаємо, 20 січня, через заборгованість КП “Бориславводоканал” за спожиту електроенергію у розмірі 794 тис. грн. перед ПАТ “Львівобленерго” був знеструмлений водозабір “Рибник”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.