Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

орден за мужність

poltava.to

П'ятниця, 23 січня 2015, 10:18

Бійця батальйону "Львів" Володимира Поповича посмертно нагородили орденом "За мужність"

орден за мужність

Вчора, у День Соборності, матері загиблого молодшого сержанта міліції Володимира Поповича вручили орден “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагороду Президента України вручив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка в Оперному театрі під час Урочистої академії з нагоди Дня Соборності України, у якій взяли участь міністр соціальної політики України Павло Розенко, керівництво області та міста, військовослужбовці – учасники антитерористичної операції на сході України та переселенці з Донецької і Луганської областей та Автономної Республіки Крим.

"Негоже нам, спадкоємцям слави князя Ярослава і короля Данила ставати на коліна перед ордою, бо ми гартувалися в борні, ми перемагали в борні, ми знаємо і пам’ятаємо наших героїв поіменно. Ми готові знову стати один за одного, брат за брата, син за батька для того, щоб перемогти у цій війні", — наголосив під час нагородження керівник області. 

Урочистість відкрив курсант Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного, учасник АТО, нагороджений Орденом “За мужність” ІІІ ступеня Володимир Сірків, який брав участь у звільненні Слов’янська від ворога.

Також голова ОДА вручив посвідчення та нагрудний знак Президента України “Заслужений діяч науки і техніки України” завідувачу кафедри хімічної технології переробки пластмас НУ “Львівська політехніка” Олегу Володимировичу Суберляку;  

- “Заслужений лісівник України” - директорові Трускавецького лісництва ДП “Дрогобицьке лісове господарство” Левіцькому Михайлу Васильовичу;

-“Заслужений працівник освіти України — директору Міжнародного інституту освіти, культури та звязків з діаспорою НУ “Львівська політехніка” Ключковській Ірині Михайлівні;

- “Заслужений працівник сільського господарства України” - головному агроному товариства “Княжі лани” Кулику Юрію Дмитровичу.

А за вагомий внесок у розвиток ювелірної галузі та з нагоди 70-річчя від дня заснування підприємства, голова облдержадміністрації вручив Почесну грамоту Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка трудовому колективу ДП “Львівський ювелірний завод”.

Окрім того, керівник області нагородив цінними подарунками від імені голови Львівської ОДА начальника кафедри тактики факультету бойового застосування військ ім. П. Сагайдачного Сергія Володимировича Похнатюка,

-начальника штабу — першого заступника командирв аеромобільно-десантного батальйону 80-ї окремої аеромобільної бригади Олега Миколайовича Баляса;

-командира відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу матеріально-технічного забезпечення Військово- медичного клінічного центру Західного регіону Володимира Ярославовича Струка.

Нагадаємо, бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», наказ про нагородження молодшого сержанта міліції Поповича Володимира Васильовича посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня був ще в грудні минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.