Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

товарообіг

slovovolyni.com

П'ятниця, 23 січня 2015, 16:06

На Львівщині товарообіг роздрібної торгівлі зменшився на 3,4%

товарообіг

У минулому році обіг роздрібної торгівлі зменшився на 3,4% і становив 45 млн 027 тис грн. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У 2014 році обіг роздрібної торгівлі зменшився на 3,4% (загалом по Україні зменшився на 8,6%) і становив 45 млн 027 тис грн, – про це повідомив директор департаменту економічного розвитку, прмисловості та т оргівлі ОДА Василь Лозинський.

За його словами, у структурі обігу роздрібної торгівлі половину обсягів (49,0%) становив обіг торгової мережі підприємств (юридичних осіб), 21,6% - обіг фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками. Частка продажу товарів на ринках становила 29,4%, із них 16,1% сільськогосподарські продукти.

“Зниження обсягу товарообігу відбулось за рахунок зменшення реалізації таких продовольчих товарів як м’яса та птиці, готових м’ясних продуктів та консервів, кондитерських виробів (включаючи морозиво), свіжих плодів, ягід, пива та напоїв безалкогольних, тютюнових виробів”, - сказав В. Лозинський.

Він додав, що серед непродовольчих товарів в області менше реалізовано товарів парфумерно-косметичних, аудіо- та відео обладнання, автомобілів та автотоварів, а також бензину моторного та дизельного пального.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.