Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

туман

tsn.ua

П'ятниця, 23 січня 2015, 17:05

На вихідних у Львові буде ожеледиця і туман

туман

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 24 січня, на дорогах буде ожеледиця та збережеться туман видимістю 200-500 м.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 24 січня, збережеться туман видимістю 200-500 м. Часом дощитиме, буде слабка ожеледь. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 1° морозу до 1o тепла, вдень 2-4o тепла. На вихідних, 24-25 січня, на дорогах – ожеледиця.

25 січня: хмарна погода, часом дощ з переходом в мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

Температура повітря впродовж доби коливатиметься від 2° морозу до 3o тепла. 26 січня: хмарна погода, часом сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3o тепла.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.