Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вірменська

zik.ua

Понеділок, 26 січня 2015, 10:09

Суд зобов'язав повернути фасад на Вірменській, 30 до попереднього стану

вірменська

Власників квартири №3 в будинку-пам’ятці архітектури на вул. Вірменській, 30 зобов'язали відновити планувальну структуру квартири та віконний проріз на місці самовільно влаштованого дверного прорізу зі сторони головного фасаду будинку.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

20 січня цього року за участю представників управління охорони історичного середовища, Галицької районної адміністрації, ЛКП «Старий Львів», Громадської організації «Правозахисний центр ім. ген. УНР В.Сікевича» Апеляційним судом Львівської області прийнято ухвалу у справі за апеляційною скаргою Сандул І.Г. на рішення Галицького районного суду м. Львова від 24 березня 2014 року, якою залишено рішення першої інстанції без змін.

Нагадаємо, 24 березня 2014 року Галицьким районним судом винесено рішення, яким зобов’язано Малькову Л. М., Сандул І. Г. за власні кошти привести квартиру No 3 на вул. Вірменській, 30 у м. Львові до попереднього стану, а саме: відновити планувальну структуру квартири та віконний проріз на місці самовільно влаштованого дверного прорізу зі сторони головного фасаду будинку.

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради звернулося у міліцію та прокуратуру Львова з заявами щодо проведення самовільних робіт на вул. Вірменській, 30 ще у кінці листопада 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.