Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування

news.firtka.if.ua

Понеділок, 26 січня 2015, 17:30

У центрі Львова може побільшати місць для парковки у вихідні дні

паркування

Управління транспорту  та зв'язку ЛМР пропонує збільшити місце для парування транспортних засобі в в центральній частині міста у вихідні та святкові дні.

Цю пропозицію сьогодні вніс начальник управління транспорту за зв'язку Віктор Щир на засіданні виконавчого комітету ЛМР, передає кореспондент Варіантів.

Загалом пропозиція передбачає 87 додаткових парко-місць.

Основна їх кількість, зокрема 60, має зосередитись на пл. Міцкевича, решта – на пл. Галицькій.

На думку пана Щира це дозволить розвантажити пл. Собону у вихідні та святкові дні. Натомість зон паркування біля храмів в центрі облаштовувати не стануть, аби не створювати перешкод пішоходам.

Схожі зміни передбачають зміщення лінії обмеження руху з пл. Галицької, як це було раніше, до пл. Міцкевича, де, власне і має завершуватись розширення паркувальної зони.Проте вулиця Коперника, за попереднім планом, і надалі лишається перекритою.

Додаткова облаштування парко-місць дозволить зменшити кількість порушень Правил дорожнього руху і в перспективі збільшить надходження коштів у міський бюджет. Тому обслуговування парковок передбачає встановлення 7 додаткових паркоматів. 

Проте міський голова, Андрій Садовий не в захваті від пропозиції, за його словами парковки ще більше засмічуватимуть центр міста.

Тому, пропозиція поверне на доопрацювання, а на виконкомі її розглянуть після узгодження із департаментом розвитку і громадою Львову.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.