Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будинок на Коперника 30

032online.com

Понеділок, 26 січня 2015, 17:58

У Львові відреставрують внутрішній двір будинку на вулиці Коперника 30

будинок на Коперника 30

У рамках співробітництва GIZ та Львівської міської ради для виконання робіт з впорядкуванням внутрішніх двориків обрали будинки на вул. Наливайка, 17, вул. Коперника, 30 та вул. Дрогобича, 10.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Вибір дворів для проведення впорядкування відбувся на конкурсній основі.

Зокрема мешканці будинку Коперника. 30 подали заявку 02.04.2014р.                  

 У цьому дворі було проведено ряд  зустрічей з мешканцями,  де фіксувалися усі їхні потреби і побажання щодо благоустрою . На основі зафіксованих побажань було розроблено ескізний проект, який , у свою чергу, був обговорений – з мешканцями. Ідея облаштування двору належить мешканці будинку-дизайнеру Дануті Кріль. Управління охорони історичного середовища у співпраці з експертами Німецького товариства міжнародного співробітництва опрацювало ескізний проект благоустрою двору і підготувало технічну документацію.

 У внутрішньому подвір`ї на вул. Коперника , 30 роботи по замощенню проводилися з 04.11.2014р. до 26.12.2014р. Роботи включали розбирання старого покриття, розпланування площ, вирівнювання шарів щебеню і піску, замощення бруківкою з граніту, пісковика і бетону.

Загальна вартість робіт становить 296 тис.грн. Частка співфінансування мешканців на впорядкування внутрішнього дворика склала 1 тис. грн. з кожної квартири (23 тис. грн. – загальна частка мешканців).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.