Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

адміністративні послуги онлайн

Вівторок, 27 січня 2015, 11:52

Львівська ОДА пропонує користуватися он-лайн консультаціями та отримувати адмінпослуги в інтернеті

адміністративні послуги онлайн

Жителі Львівщини мають можливість отримати інформацію про адміністративні послуги в їхньому регіоні, звернутися за отриманням електронної он-лайн консультації та здійснити попередній запис на прийом в центр надання адміністративних послуг.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зареєструватися на інтернет порталі http://e-services.loda.gov.ua можуть як громадяни так і юридичні особи.

У розділах “Центр надання адміністративних послуг” та “Адміністративні послуг” порталу користувачі отримають інформацію про адресу, контакти, графік роботи, працівників центрів надання адміністративних послуг свого міста/району, а також переліки послуг, які вони надають, вичерпний перелік документів необхідних для отримання послуги та терміни виконання відповідної адміністративної послуги.

Для оперативного інформування громадян про виконання послуги та можливість її отримання у 2015 році заплановано впровадження смс-інформування.

У центрах надання адміністративних послуг запроваджується електронна реєстрація громадян на прийом. Записатися на прийом можна в “Особистому кабінеті” на вкладці “Мої візити”, для чого необхідно вибрати “Записатися на візит”, вибрати необхідну послугу, яка надається потрібним центром, після цього вибрати центр надання адміністративних послуг та дату і годину візиту.

Електронна реєстрація на прийом до центрів надання адміністративних послуг скоротить час очікування та дозволить попередньо спланувати візит у зручний для споживача час. (Увага! З метою уникнення неправомірних дій, для запису на прийом потрібно внести паспортні дані та приходити на прийом з паспортом громадянина).

На сьогодні опрацьовано 5 електронних адміністративних послуг для надання через портал “Галерея послуг Львівської області”. Вони надаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради. Можливість отримання відповідних електронних послуг представлено на одному з кущових семінарів. Після відпрацювання на базі пілотного ЦНАП їх надання буде поширено на інші, в яких ці послуги надаються.

Отримання електронної послуги в пілотному центрі надання адміністративних послуг, як і електронна реєстрація на прийом, можлива після реєстрації на "Особистому кабінеті" суб'єкта звернення на порталі “Галерея послуг Львівської області”, внесення паспортних даних та вибору необхідної послуги.

Портал “Галерея послуг Львівської області” працює в тестовому режимі наповнення інформації тому пропозиції щодо вдосконалення роботи можна надсилати до департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації на електронну адресу: infra@loda.gov.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.