Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львів - тель авів

avianews.com.ua

Вівторок, 27 січня 2015, 13:09

У квітні планують відкрити авіарейс зі Львова до Тель-Авіва

львів - тель авів

Вже у квітні цього року зі Львова можуть відкрити прямий авіарейс до Тель-Авіва. Літаки мали би відправлятися у цьому сполученні двічі на тиждень. 

Про це сьогодні йшлося під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки із заступником Посла Держави Ізраїль в Україні паном Іцхаком Кармель Каганом, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Як розповів Почесний консул Держави Ізраїль в Західному регіоні України Олег Вишняков, який теж був присутній на зустрічі, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» вже у квітні готова забезпечити лоукостовий рейс Львів-Тель-Авів.

«Сполучення між обома країнами – одне із найважливіших питань на сьогодні. Це сприятиме налагодженню тісніших бізнес-контактів, розвитку туризму та культурних зв’язків із Західним регіоном України. Особливо важливо тут налагодити туристичну співпрацю», – зазначив консул.

За словами голови ОДА Олега Синютки, Львівщина справді дуже зацікавлена у прямому авіасполученні. Він також наголосив, що готовий якнайшвидше обговорити це питання із керівництвом Мінінфраструктури України та авіакомпанії МАУ.

«Це буде хорошим поштовхом для розвитку. В цьому аспекті також необхідно провести потужну промо-компанію нашого регіону, щоб якісно представити його сучасні можливості.Адже Львівщина має значні перспективи для паломницького туризму, а також величезний курортний потенціал у Моршині, Трускавці, Східниці, які ми можемо і повинні розвивати», – наголосив керівник області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.