Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

друковане видання

dt.ua

Вівторок, 27 січня 2015, 14:07

ЛОДА шукає собі офіційне друковане видання

друковане видання

Львівська облдержадміністрація оголошує конкурс на визначення офіційного друкованого видання обласної державної адміністрації на 2015 рік.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації, на виконання положення про офіційне опублікування нормативно-правових актів в рамках Регіональної програми розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області, оголошує конкурс на визначення офіційного друкованого видання обласної державної адміністрації на 2015 рік.

Для оприлюднення нормативно-правових актів обласної державної адміністрації в обласному бюджеті на 2015 рік передбачена сума 99 000 грн.

Усіх зацікавлених просимо протягом 27-31 січня 2015 року подавати заявки з 10.00 до 17.00 год. в каб. 402 (4-й поверх): м. Львів, вул. Винниченка, 18, департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації.

Серед обов’язкових вимог до друкованих видань:

• покриття території Львівської області;

• суспільно-політична тематика.

Окрім цього, слід вказати:

• загальний тижневий тираж видання;

• ціну одного примірника в роздрібній торгівлі;

• вартість місячної передплати;

• наявну мережу розповсюдження.

Результати конкурсу будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації та затверджені розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

Більш детальну інформацію можна дізнатися в департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації за телефоном: 261 27 75.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.