Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міліція

unian.net

Вівторок, 27 січня 2015, 14:45

Львівські правоохоронці перейшли у посилений режим служби

міліція

З 25 січня особовий склад ОВС Львівщини переведено на посилений варіант несення служби.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

На виконання рішення координаційної ради під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та Секретатя РНБО України Олександра Турчинова, наказом по ГУМВС України у Львівській області з 25 січня і до особливого розпорядження особовий склад ОВС Львівщини переведено на посилений варіант несення служби.

Особливу увагу правоохоронці приділятимуть охороні об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, зокрема: нафто-, газо- та водопроводів, електростанцій, об’єктів транспортної інфраструктури, а також адміністративних приміщень органів державної влади та місцевого самоврядування та місць значного скупчення людей.

Під охорону взято 66 об’єктів, з яких:
21 - об’єкт органів державної влади та місцевого самоврядування;
6 - об’єктів державного значення;
11- об’єктів місцевого значення;
10 - об’єктів водопостачання;
10 - об’єктів нафто-газової промисловості;
4 - об’єкти електропостачання.

«Збільшено кількість патрульних нарядів. Зараз для охорони громадського порядку щодня задіяно близько 900 правоохоронців, раніше у Львові та в області патрулювали близько 400 міліціонерів», - розповів заступник начальника Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Віктор Катерина.

На під’їздах до меж Львівської області та міста Львова виставлено одинадцять стаціонарних постів, на яких працівники міліції здійснюють нагляд за дорожнім рухом, а також виявляють фaкти нeзaкoннoгo перевезення зброї, боєприпасів, вибухівки та інших небезпечних речовин і предметів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.