Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

секвей

archilux6.narod.ru

Вівторок, 27 січня 2015, 15:54

21-22 лютого у Львові відбудеться Чемпіонат Європи зі спортивних танців

секвей

З 21 до 22 лютого у Львові, у СК "Грація" відбудеться Чемпіонат Європи зі секвею (стандартна програма) серед професіоналів, а також Відкритий Кубок України зі спортивних танців 2015 року.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Федерація спортивного танцю Європи та Асоціація спортивного танцю України, надали право Львівському обласному осередкові Асоціації спортивного танцю України на проведення Чемпіонату Європи зі секвею (стандартна програма) серед професіоналів та Відкритого Кубку України зі спортивних танців 2015 року.

Цим жестом вони засвідчили не лише свою глибоку повагу до танцювальної спільноти Львівщини, але й переконання, що у нашому місті змагання пройдуть на найвищому рівні.

«Чемпіонат Європи зі секвею серед професіоналів стане безпрецедентною та особливою подією у житті нашого міста. Такої масштабної події у світі спортивних танців у Львові ще не було.

Зрозуміло, що до оцінювання змагань такого рівня необхідно залучити суддівську колегію найвищого рівня з різних країн світу. Серед них, зокрема, і колишні чемпіони та призери Європи та Світу, європейського шоу, такі як Джонатан Вілкінс (США), Лука Тонелло (Італія), Катерина Баруліна (Росія), Лорена Краверо (Італія), Руслан та Олена Головащенки (Україна). Це дасть можливість залучити до участі у змаганнях значну кількість пар, для яких буде честю продемонструвати свою майстерність та виборювати перемогу перед такою достойною суддівською колегією та за значної підтримки вболівальників.

ЛОО АСТУ має вагомий досвід в організації змагань, адже щороку проводиться два міжнародних та всеукраїнських турніри. Сподіваємось, що цей захід пройде на високому рівні та при значній підтримці уболівальників й любителів танцю», - зазначив Юрій Прочко, віце-президент Асоціації спортивного танцю України.

Захід проводиться за підтримки управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.