Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вбивство

kyiv.comments.ua

Середа, 28 січня 2015, 11:36

Чоловіку, який вбив свого товариша, загрожує від 7 до 15 років ув'язнення

вбивство

До Городоцького райвідділу міліції, 24 січня, надійшло повідомлення про те, що у одному зі сіл району, на дорозі, виявлено тіло без ознак життя чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що загиблим виявився 19-річний мешканець Городоцького району у якого було виявлено два ножових поранення у ділянці живота та грудної клітки.

«За гарячими слідами ми встановили особу підозрюваного у скоєнні вбивства та його місцезнаходження. Його було локалізовано за місцем проживання. Причиною конфлікту, що призвів до вбивства, стало п’яне непорозуміння», - повідомив начальник Городоцького районного відділу міліції підполковник міліції Олександр Прокопчук.

Зловмисник, намагався створити собі липове алібі, однак уже невдовзі правоохоронці встановили усі обставини події та місцезнаходження ножа, яким підозрюваний вчинив кримінальне правопорушення.

28-річному чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушенні передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Городоцьким районним судом підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.