Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медкомісія

sosudinfo.ru

Середа, 28 січня 2015, 17:25

На Львівщині змінили склад лікарських комісій при чотирьох військкоматах

медкомісія

На Львівщині було проведено заміну персонального складу позаштатних лікарських комісій при 4-ох військових комісаріатах: у Кам’янка-Бузькому, Жовківському, Бродівському та Сколівському районах області. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівського ОВК. 

Проведення заходів четвертої хвилі мобілізації людських і транспортних ресурсів у Львівській області постійно перебуває під пильним наглядом Львівського обласного військового комісаріату.

Так, після чергової перевірки стану роботи військових комісаріатів області керівництвом Львівського ОВК були подані відповідні клопотання до Голови Львівської облдержадміністрації.

У результаті, рішенням голів районних держадміністрацій за неналежну роботу було проведено заміну персонального складу позаштатних лікарських комісій при 4-ох військових комісаріатах: у Кам’янка-Бузькому, Жовківському, Бродівському та Сколівському районах області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.