Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

Середа, 20 червня 2012, 16:08

Нелегали намагалися перетнути український кордон під виглядом уболівальників

На кордоні з Польщею прикордонники завадили спробі незаконних мігрантів виїхати до країн ЄС під виглядом вболівальників. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

 

Один із них, громадянин Ірану хотів попасти у Францію. Чоловік учора, 19 червня, вранці прибув у пункт пропуску «Шегині» на мікроавтобусі марки «Фольксваген» у складі групи вболівальників із Німеччини, які саме поверталися додому після виступу своєї збірної з футболу.

На контроль мандрівник подав паспорт громадянина Франції, однак у прикордонного наряду Мостиського загону виникли підозри щодо можливої підробки пред’явленого документа. У ході перевірки, з використанням спеціальних технічних засобів, вони встановили, що кілька сторінок у паспорті замінені. Інших документів, які б посвідчували особу, псевдофранцуз не мав. Під час бесіди чоловік зізнався, що є громадянином Ірану, а кінцевим пунктом його незаконної подорожі мала стати саме Франція.

Ще двох псевдогромадян ЄС затримали сьогодні вранці. Вони прямували через кордон потягом «Львів-Вроцлав». Під час проходження контролю чоловіки надали для перевірки паспортні документи громадян Нідерландів. Крім того, мандрівники назвалися футбольними вболівальниками, які повертаються після матчів. Проте, як з'ясували прикордонники, документи їм не належать, а самі чоловіки назвалися потім громадянами Еритреї. Наразі порушників затримано для з'ясування всіх обставин та де саме вони дістали документи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.