Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

російське консульство

ukrain.travel

Четвер, 29 січня 2015, 11:38

Львівські свободівці вимагають ліквідувати російське Генконсульство у Львові

російське консульство

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міськраді вимагає розпочати процедуру ліквідації Генерального консульства Російської Федерації у Львові.

Про це на сесії Львівської міської ради заявив голова фракції ВО "Свобода" Любомир Мельничук, передає кореспондент Варіантів.

Фракція ВО "Свобода" у ЛМР вимагає невідкладно розпочати процедуру ліквідації Генерального консульства Російської Федерації у Львові згідно вимог міжнародного права.

За словами Любомира Мельничука, наявність у Львові офіційного представництва країни, збройні сили якої сьогодні вбивають українських громадян, несе безпосередню загрозу безпеці львів’ян.

Це буде логічним рішенням після визнання 27 січня Росії країною-агресором.

Російська федерація окупувала частину української території і продовжує дії спрямовані на знищення Української держави. Ще в минулому році СБУ депортувало 2 послів, а працівників неодноразово звинувачували у диверсійній діяльності, запевнив Любомир Мельничук. Також досі, консульство, що за адресою Левицького 95 досі охороняють працівники українських правоохоронних органів. На думку свободівця, це несе безпосередню загрощу львівянам

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.