Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліграфія

druk.volyn.ua

Четвер, 29 січня 2015, 14:38

"Експрес" та "Високий Замок" зменшили кількість сторінок у випусках

поліграфія

Газета "Експрес" почала виходити у 20-х сторінка, а "Високий Замок" тепер не випускатиме безкоштовного додатку "Леополіс".

Газета Експрес, вартістю 3,50 грн, раніше мала 24 сторінки у випуску. Сьогоднішній номер, втиснули у 20 сторінок, при цьому ціна залишилася старою.

Безкоштовний додаток "Високого Замку" "Леополіс" відтепер не випускатиметься, але в самій газеті для нього виділять 2 сторінки.

Через подорожчання і дефіцит долара, газета не може купити папір для поліграфії. Наразі "Високий Замок" друкується на старих запасах. 

"Саме тому змушені тимчасово скоротити обсяг газети. Хочу нагадати, що для читачів міста Львова свого часу ми зробили такий собі бонус – безкоштовний додаток "Леополіс". Це був подарунок для львів'ян. Тижневик з "Леополісом" і без нього коштував однаково. Тепер, із зрозумілих причин, ми не можемо собі дозволити таку розкіш. Але в тижневику ми зберегли дві сторінки "Леополіса", куди даємо даємо найцікавіші матеріали з життя міста", – написала у сьогодні шньому номері головний редактор Наталія Балюк.

Нагадаємо, Львівська облдержадміністрація оголошує конкурс на визначення офіційного друкованого видання обласної державної адміністрації на 2015 рік.

У 2013 році таким виданням було обрано "Високий Замок".

Минулого року газети "Експрес" та "Високий Замок" очолили рейтинги видань на Львівщині, яким найбільше довіряють.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.