Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Ігор Білозір

Павло Паламарчук/Гал-Інфо

Четвер, 29 січня 2015, 15:01

Львівщина готується відзначати 60-у річницю від дня народження Ігоря Білозора

Ігор Білозір

Члени оргкомітету, до якого увійшли народна артистка України Оксана Білозір, відомий український поет-пісняр Богдан Стельмах рекомендували низку заходів, які відбуватимуться на честь річниці від дня народження Ігоря Білозора.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, заплановано провести концерт-реквієм “Містерія пам'яті Ігоря Білозора” у Львівській філармонії за участю Оксани Білозір, Мар'яна Шуневича, ВІА “Ватра”. Музика композитора зазвучить і у виконанні симфонічного оркестру “Іnso-Львів”.

Окрім того, учасники оргкомітету обговорили питання щодо публікації нотної збірки пісень, а також спогадів друзів композитора під назвою “Ігор Білозір живий”. Також запропоновано видати аудіо диски пісень Білозора для розповсюдження у навчальних закладах області та провести конкурс поетів-піснярів ліричної пісні.

За підсумками засідання оргкомітету, голова ОДА доручив узагальнити перелік заходів із вшанування пам'яті Ігоря Білозора на весь рік для остаточного затвердження.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.