Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

санта барбара

П'ятниця, 30 січня 2015, 11:07

Депутати ЛМР проголосували за перенесення ринку "Санта Барбара"

санта барбара

Депутати міськради виділили земельну ділянку на перехресті пр. Червоної Калини – Скрипника для перенесення ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля» з пр. Червоної Калини, 109.

За відповідне рішення проголосувало 49 депутатів ЛМР, передає прес-служба прес-служба Львівської міської ради.

Під час пленарного засідання сесії ЛМР депутати прийняли ухвалу щодо надання ЛКП «Муніципальна дружина» земельної ділянки орієнтовною площею 0,5 га на перехресті пр. Червоної Калини - Скрипника для перенесення ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля» з пр. Червоної Калини, 109.

«З понеділка починаємо активну роботу з підприємцями, з посадовцями і разом виходимо на компромісний варіант. Просто так створювати проблему для людей – не нормально», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Під час включення питання у порядок денний з голосу, мер зазначив, що ухвали нема серед пропозицій, які подані на розгляд сесії міської ради.

Рраніше ринок «Санта-Барбара» мали перенести на вул. Антонича, поблизу кладовища. Згодом працівники запропонували переселитись на вул. Скрипника, проте і цю ділянку не затвердили. Торговці "Санта-Барбари" 18 червня протестували біля Ратуші через знесення ринку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.