Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво

budivniztvo.com

П'ятниця, 30 січня 2015, 13:47

Об’єкти, збудовані без дозволу, прийматимуть в експлуатацію до кінця поточного року

будівництво

Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 92-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт».

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Згідно з документом, до 31 грудня 2015 року продовжується можливість застосування механізму прийняття в експлуатацію об’єктів, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт. Йдеться про індивідуальні житлові, садові, дачні будинки, господарські та присадибні будівлі і споруди, громадські будинки та будівлі і споруди сільськогосподарського призначення I та II категорій складності.

Також установлюється спрощений порядок проведення технічного обстеження будівельних конструкції та інженерних мереж індивідуальних житлових споруд площею до 300 квадратних метрів та господарських будівель площею до 100 квадратних метрів.

В Законі також зазначається, що до осіб, котрі скористаються зазначеним у документі механізмом прийняття в експлуатацію збудованих без дозволу об’єктів, не застосовуватимуться штрафні санкції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.