Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маркування товару

ilikenews.com

П'ятниця, 30 січня 2015, 15:07

На Львівщині мережа магазинів припиняє продаж російських товарів

маркування товару

З 1 лютого мережа магазинів "Рукавичка" припиняє продаж товарів із російським штрих-кодом.

Про це йдеться на офіційному сайті мережі магазинів "Рукавичка".

1 лютого мережа «Рукавичка» припиняє продаж російських товарів. Керівництво компанії прийняло рішення заблокувати прийом російських товарів та дало доручення працівникам щодо подальшого виявлення та вилучення торгових марок російського походження, замаскованих під товари з українським чи іноземним штрих-кодом.

"Передбачаючи майбутні виклики, інформуємо наших покупців, що виведення російських товарів з продажу – це принципова позиція керівництва мережі. Тому розраховуємо на вашу підтримку та співпрацю.
Також просимо зрозуміти, що заміна російської продукції європейськими аналогами може вплинути не лише на якість, але й вартість товару. Та ці кошти вже не поповнюватимуть кишені тих, хто закуповує зброю проти українців", – йдеться у повідомленні.

10 липня, на сесії Львівської міськради депутати ухвалили рішення, згідно з яким на російських товарах з’явиться спеціальне маркування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.