Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

misto-market.com.ua

П'ятниця, 30 січня 2015, 17:10

Вищий господарський суд повернув державі мисливські угіддя Януковича

суд

Вищий господарський суд України залишив у силі рішення суду про повернення державі 2,6 га лісу в Сухолуччі, які раніше через ТОВ "Дім Лісника" захопив Віктор Янукович.

Про це повідомляє Генеральна прокуратура України, передає Українська Правда.

Там нагадали, що за позовом прокуратури Київської області господарським судом було розірвано укладений у 2012 році з ТОВ "Дім Лісника" договір користування на 49 років лісовими ділянками площею 2,648 га, розташованими у Сухолуцькому лісництві на території Вишгородського району Київської області.

Зазначені лісові ділянки, на яких без дозволу Дніпровсько-Тетерівського державного лісомисливського господарства велося будівництво нерухомих об’єктів, штучних водойм, бетонних пішохідних доріжок, вимощених каменем, повернуто державі.

Обґрунтованість позовних вимог 29 січня підтвердив Вищий господарський суд України, який, погодившись із доводами Генеральної прокуратури України, зазначене рішення суду залишив у силі.
Як повідомлялося, раніше господарський суд Київської області повернув до державної власності повернули 2,6 га лісу в Сухолуччі, переданих товариству "Будинок лісника", пов'язаному з колишнім президентом України Віктором Януковичем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.