Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

unian.ua

Вівторок, 3 лютого 2015, 10:03

У Львові виявили чоловіка, який зберігав та збував фальсифікований спирт

фальсифікат

Cлідчі та оперативники Головного управління ДФС у Львівській області виявили  у Львові склад зберігання спирту невідомого походження загальною вартістю понад 300 тисяч гривень.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській обалсті.

Необліковану сировину, призначену для виготовлення алкогольних напоїв, 30–річний львів’янин приховав у приміщенні гаражного кооперативу, де працівники підрозділу фінансових розслідувань і знайшли 230-літрові бочки, заповнені прозорою рідиною із характерним запахом спирту.

Винахідливий бізнесмен розробив незаконну схему для отримання неоподатковуваних доходів від продажу неякісних лікеро-горілчаних виробів через мережу магазинів Львівщини за значно заниженими цінами.

Як з’ясувалось, для перевезення фальсифікату підприємець використовував приватний автомобіль марки «Mercedes-Benz».

«Тіньовий» спирт вилучено, зразки рідини скеровані на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

За цим фактом триває досудове розслідування. На осіб, причетних до скоєння правопорушення, чекає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.