Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Середа, 20 червня 2012, 17:46

Данські вболівальники вподобали Львів

Данським туристам, що приїхали на Євро-2012 настільки сподобалося наше місто, що вони не готові наразі їхати додому, хоча у Львові вже пройшли всі футбольні матчі в рамках Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба Львівськї міської ради.

За період від першого до останнього матчу у Львові вдалося допродати 3,5 тис. номерів у готелях.

"Ті туристи, які приїхали до нас, були задоволені сервісом, наявністю і оптимізацією цін, які вони були під час Чемпіонату. Туристи з Данії найдовше затрималися в місті, деякі з них ще й досі проживають і навіть не можуть сказати, коли повернуться, бо їм тут подобається. Деякі готелі підтвердили, що данці не можуть вказати останній день відльоту з нашого міста, – повідомила Галина Гриник.

Нагадаємо, понад половину проживаючих у готелях Львова за 10 днів Єврочемпіонату (з 7 до 17 червня) становили німецькі уболівальники, частка яких на дні матчів: 9 червня - 74% та 17 червня - 44 %. Португальські уболівальники складали понад 30% проживаючих у готелях 9 та 13 червня. У міжматчевий період – протягом 13-17 червня – у місті найбільше залишалось данських уболівальників. Також серед туристів, які проживали у Львові в період трьох матчів, були гості із Франції, Польщі, Росії, Великобританії, США, Аргентина, Бразилія, Мексика, Корея, Японія, Панама, Філіппіни, Норвегія, загалом – із 32 країн світу.

У хостелах та гуртожитках структура проживаючих була подібною, найбільше бронювали місця туристи з Німеччини, Португалії, Данії та з інших міст України, а також зупинялись англійці, японці, австралійці, американці, росіяни, угорці, поляки та туристи з Ізраїлю та Канади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.