Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Середа, 20 червня 2012, 18:01

На 20 водних об’єктах Львівщини можна відпочивати

На Львівщині до надання послуг відпочинку готові 20 водних об’єктів. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій обласної державної адміністрації провели моніторинг готовності водних об’єктів, що знаходяться на території області, до прийому туристів та відпочивальників під час літнього туристичного сезону 2012 року – про це повідомила заступник начальника Головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Наталія Гамкало.

За словами Наталії Гамкало, загалом на цей час в області до надання послуг відпочинку є готовими 20 водних об’єктів. На 11 з цих об’єктів є обладнані та облаштовані пляжі. До них, зокрема, належать:

1. Озеро Лагодівське, що знаходиться поблизу с. Лагодів Бродівського району.

2. Озеро Винниківське, де можна покататися на катамаранах та інших засобах.

3. Міський став в парку відпочинку «Жовтневий» в м.Золочів.

4. Рекреаційна зона на річці Стрий.

5. Озеро ТзОВ «Алексік» в с. Модричі та озеро бази відпочинку «Майдан» у Дрогобицькому районі.

6. Облаштована прибережна смуга відпочинку озера «Задорожне» на Миколаївщині.

7. Готельно-відпочинковий комплекс «Узлісся» в с. Стрілки (хутір Ріпище) Перемишлянського району. Тут є можливість орендувати різноманітні плавзасоби.

8. Відпочинково-розважальний комплекс ТзОВ «Озерний край», «Лісове господарство Бухта Вікінгів», де можна покататися на катамаранах, ТзОВ «Львівська швейцарія», що знаходяться на території Пустомитівського району.

9. Озеро бази відпочинку ТзОВ «Шепільська» біля с.Довголука Стрийського району.

10. Рекреаційні водойми поблизу с.Верещиця Яворівського Національного природного парку, де можна отримати задоволення від катання на різних водних засобах.

До купання та літнього відпочинку належним чином підготовлено також озеро ТзОВ «Колиба», що на території смт Брюховичі.

Крім того, Наталія Гамкало наголосила, що на території десяти районів області немає спеціально відведених та облаштованих місць для відпочинку на водоймах. Зокрема, відсутні вони в Буському, Городоцькому, Жидачівському, Кам’янко-Бузькому, Радехівському, Сколівському, Самбірському, Сокальському, Старосамбірському, Турківському районах. На це слід звернути особливу увагу жителів цих районів під час організації та проведення свого літнього відпочинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.