Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квартири

ecolady.com.ua

Вівторок, 3 лютого 2015, 14:50

У Львові на квартиному обліку стоять 14 сімей загиблих учасників АТО

квартири

Станом на сьогодні на квартирному обліку у Львівській міській раді та у списку учасників АТО перебуває 202 учасника АТО та 14 сімей загиблих учасників АТО – мешканців м. Львова.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконкомі виноситься 85 звернень учасників АТО та 3 звернення сімей загиблих учасників АТО про зарахування на квартирний облік у Львівській міській раді. «На січень місяць на квартирному обліку у Львівській міській раді перебуває 202 сім’ї учасників АТО, а також 14 сімей загиблих учасників АТО. Сьогодні в нас відбувалася громадська комісія з житлових питань.

За робочі тижні січня на чергу подали вже 90 звернень: 87 учасників АТО і 3 сім’ї загиблих учасників АТО. Якщо підсумувати, на сьогодні в нас 304 сім’ї учасників АТО, з них 17 сімей загиблих, перебувають на квартирному обліку.

Прийоми відбуваються щодня, тобто ми не маємо ніякого обмеження в певний день, так як це було постійно до того. Сім’ї учасників АТО приймаємо з понеділка по п’ятницю в робочий час з 9:00 до 18:00 год.

Вимоги до документів залишаються ті ж самі. Ніхто з тих учасників АТО, хто подавав нам документи, крім сімей загиблих, не має посвідчення учасників АТО. Ми приймаємо їхні документи, включаємо в список учасників АТО за довідкою про те, що вони перебували в певний період в зоні АТО. Перелік документів розміщений на сайті міської ради в адмінпослугах, де передбачено і перелік, і заяви.

Сім’ї учасників АТО можуть подати документи в Центр надання адміністративних послуг на Пл. Ринок і в районних адміністраціях. Ми з нашими представниками, які працюють в цих центрах, маємо телефонний контакт, тобто, якщо якісь проблеми виникають, людям не обов’язково їхати у центр міста. Вони можуть і в районах здати всі документи. Перелік документів є, бланки заяв теж є розроблені, тобто загальні підстави, які передбачені житловим законодавством, до цих сімей не застосовуються. Ми не дотримуємося норми 5 метрів, бо розуміємо, що на сьогодні ті норми вже застаріли, адже понад 25 років не переглядалися. Тому місто, а зокрема громадська комісія, йде таким сім’ям назустріч і зараховує їх на чергу. Ми кожного орієнтуємо на те, що, як тільки будуть подаватися документи, тобто посвідчення учасника АТО, треба обов’язково доносити і докладати до своєї чергової справи», – зазначила начальник відділу зарахування на облік, обліку і закріплення житла та відселення ЛМР Галина Мазур.

Для зарахування на квартирний облік у Львівській міській раді, необхідно звернутись в управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради та подати такий перелік документів:

1. Заява (із завіреними підписами охочих стати на квартирний облік).

2. Довідка з місця проживання про склад сім’ї та реєстрацію (додаток No 2) за останні 5 років.

3. Акт обстеження житлових умов (видається ЛКП).

4. Копії свідоцтва про право власності та технічного паспорта (у випадку проживання у приватизованій квартирі).

5. Довідки з місця праці дорослих членів сім’ї (з інформацією про те, чи перебувають на квартирному обліку за місцем праці).

6. Копії документів, які підтверджують родинні відносини.

7. Копії документів, які підтверджують право на пільги (при необхідності).

8. Папка.

9. Паспорти усіх повнолітніх, зареєстрованих у квартирі (копії ст.ст. 1, 2, 10, 11).

10. Копії ідентифікаційних кодів, в т.ч. неповнолітніх дітей.

11. Інформація, яка підтверджує перебування особи в зоні проведення АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.