Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

нафта борислав

borislav.org.ua

Середа, 4 лютого 2015, 11:05

На Львівщині видобули понад 100 тис тонн сирої нафти

нафта борислав

Минулого року нафтогазовидобувні підприємства видобули з родовищ області 122,5 тис. тонн нафти сирої, що на 4,2% більше, ніж за 2013 рік.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Такі цифри були наведені у звіті про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік, який підготував департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА.

Програма передбачала виконання заходів 50-ти обласних цільових програм, на які у минулому році планувалось виділити з обласного бюджету майже 169,5 млн. грн. Станом на перше січня 2015 року профінансовані заходи 49 програм (98% їх загальної чисельності), на які спрямовано 159,8 млн. грн.

За словами директора департаменту Василя Лозинського, складна соціально-економічна ситуація в державі у звітному році повною мірою позначилася на результатах роботи більшості сфер економіки області, які спрацювали нижче своїх потенційних можливостей та не змогли забезпечили позитивної динаміки розвитку.

«Таким чином, промисловість області упродовж 2014 року виробила продукції на 3,1% менше минулорічного рівня. У 2014 році промислові підприємства області реалізували промислової продукції на 33000,0 млн. грн. Завдання Програми очікується виконати на рівні 106,5%», - розповів Василь Лозинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.