Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Середа, 20 червня 2012, 18:11

Львівська міськрада програла черговий суд по забороні продажу алкоголю у Львові

23 травня апеляційний суд не задовольнив апеляцію Львівської міськради, щодо відновлення ухвали про заборону продажу алкоголю після 20.00. Наразі справа передана в суд першої інстанції, - повідомила в коментарі «Варіантам» спеціаліст відділу правової інформації юридичного управління Львівської міськради Марта Гнатковська.

Справа передана назад до суду першої інстанції для перегляду справи по суті.

Нагадаємо, 5 грудня 2011 року на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (окрім безалкогольного) на території м. Львова, яка передбачала заборону продажу алкоголю після 20.00.

У 5 денний термін після прийняття ухвали її оскаржив Галицький районний суд. Львівська міська рада подала апеляцію. 23 травня апеляційний суд залишив ухвалу Галицького суду про зупинення дії ухвали в силі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.