Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

tverigrad.ru

Четвер, 5 лютого 2015, 14:45

Працівники 100-річної аптеки у Раві-Руській бояться, що залишаться без робити

аптека

Громада Рави-Руської виступили проти закриття та незаконного вивезення майна з найстарішої аптеки міста, якій більше 100 років.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Рава-Руської міської ради.

Завтра, 6 лютого, о 9.00 год, приїде завідувач мережі державних аптек «Центральна районна аптека №72 м. Жовква», якій підпорядковується аптека у Раві-Руській, Юрій Данчук, аби описати товар, який наявний у аптеці, а також майно, після чого, ймовірно, буде спроба його незаконного вивозу з приміщення аптеки, –повідомили працівники державної аптеки №72 у м. Раві-Руській.

Працівники аптеки припускають, що, таким чином, завідувач ЦРА №60 м. Жовква намагається закрити їхню аптеку, а майно – продати через борги. І це незважаючи на те, що перед працівниками аптеки є заборгованість по виплаті заробітної плати, а перед Рава-Руською міською радою – по сплаті оренди за користування приміщенням.

Приміщення, в якій розміщується аптека, належить Рава-Руській міській раді. Крім того, у ньому є стародавні меблі, виготовлені на початку ХХ ст. спеціально для аптечної установи, і вони також є власністю територіальної громади Рави-Руської. Таким чином, вони не можуть бути вивезені з приміщенні і у подальшому бути проданими.

Рава-Руська міська рада на початку грудня написала відповідні листи у правоохоронні органи, у яких повідомила про факт наміру вчинення злочину щодо майна, яке належить територіальній громаді міста. Однак, за словами міського голови Рави-Руської Ірини Верещук, там не побачили складу злочину. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.