Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

Zaxid.net

Четвер, 21 червня 2012, 09:48

Затриманих за пограбування іноземця, відпустив Галицький районний суд Львова, - Рудяк

Двоє чоловіків, які скоїли пограбування фотокореспондента з Румунії, - на підписці про невиїзд. Таке рішення виніс Галицький районний суд міста Львова. Про це повідомив на прес-конференції начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк.  

 

«За нашим поданням матеріали кримінальної справи були направлені до Галицького суду і, на жаль, цей суд звільнив грабіжників з-під варти. Відтак, двоє грабіжників знаходяться зараз на підписці про невиїзд. Ведеться перевірка на причетність їх до інших грабежів на території міста Львова», - сказав Олександр Рудяк. 

Прокурор Львівської області особисто вивчив матеріали кримінальної справи і на сьогодні в Апеляційний суд у Львівській області на рішення Галицького районного суду Львова скеровано апеляційну скаргу. 

 Уночі проти 20 червня правоохоронці затримали третього співучасника пограбування іноземця. 

Нагадаємо, 13 червня троє молодих осіб пограбували фотокореспондента з Румунії, відібравши у нього два фотоапарати з двома об’єктивами, ноутбук, зарядні пристрої. Двох чоловіків затримали вже через два дні після скоєння злочину, а ще одного – вночі проти 20 червня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.