Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квартири

charivne.info

П'ятниця, 6 лютого 2015, 09:58

У 2014 році черговики міської ради отримали 15 квартир

квартири

Впродовж минулого року черговикам Львівської міськради було надано 15 квартир: 3 повноцінні та 12 до підходу основної черги. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на початок року, на квартирному обліку у Львівській міській раді перебуває 24 711 сімей. Зокрема, у списку для першочергового надання – 6446, та у списку для позачергового надання – ще 1874. Упродовж минулого року черговикам міськради було надано 15 квартир: 3 повноцінні та 12 до підходу основної черги. Про це сьогодні під час слухання звітів виконавчих органів ради за 2014 рік повідомив Юрій Голець, начальник управління житлового господарства ЛМР.

За його словами, упродовж минулого року на квартирний облік було зараховано 310 сімей, з них 202 – сім’ї учасників, та 14 – сім’ї загиблих учасників антитерористичної операції.

«Для прийняття ухвали міськради щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку у районі вул. Під Голоском для сімей учасників АТО, управлінням житлового господарства сформовано список учасників та сімей загиблих учасників АТО, які перебувають на квартирному обліку в міськраді. Список поновлюється у міру зарахування громадян на квартирний облік», – зазначив Юрій Голець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.