Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталя Гамкало

П'ятниця, 6 лютого 2015, 17:22

Наталії Гамкало приписують зловживання службовим становищем

Наталя Гамкало

Під час засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власности Львівської обласної ради 5 лютого 2015 року депутати розглянули питання щодо невідповідности займаної посади пані Наталії Гамкало.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

До Гамкало, яка свого часу прислуговувала злочинному режимові Партії регіонів та засуджувала Майдан, депутати озвучили основні зауваження: систематичне невиконання рішень обласної ради, зловживання службовим становищем, неправомірне укладення контрактів із керівниками комунальних закладів Львівської области, ігнорування клопотань та звернень від Управління майном спільної власности, підозри у корупційних діяннях

Під час засідання депутати розглянули 36 питань порядку денного.

Одним із них було питання про стан виконання рішень Львівської обласної ради від 03.07.2012 р. No 524 "Про окремі питання забезпечення діяльности комунального підприємства та виконання повноважень Львівської обласної ради" та від 08.07.2014 р. No 1140 "Про окремі питання забезпечення управління об’єктами спільної власності територіяльних громад області".

У процесі розгляду цих питань депутати проголосували за звернення до голови Львівської ОДА щодо невідповідности займаній посаді директора Департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА пані Наталії Гамкало.

Під час засідання комісії за таке звернення проголосували семеро депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.