Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

www.oblrada.sumy.ua

Четвер, 21 червня 2012, 10:44

На Львівщині реконструюють понад 200 фельдшерсько-акушерських пункти

Львівська облдержадміністрація має за мету відремонтувати більше 200 фельдшерсько-акушерських пункти. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

«На сьогоднішній день знайдено фінансування лише стартове – приблизно на 40 ФАПів та пунктів первинної медичної допомоги, але в Кабінеті Міністрів України на завершальному етапі перебувають документи щодо виділення спеціального фінансового траншу для решти ФАПів.

Відновлення ФАПів залежить від того, наскільки активно та злагоджено працюватимуть районна адміністрація і депутатський корпус. Фінансування є, плани затверджені, тому будемо працювати.

Сьогодні робиться ставка на ресурсозберігаючі технології, тому ФАПи мають бути забезпечені всіма необхідними умовами – належним опаленням, наявністю теплої і холодної води і обладнанням, яке є в номенклатурі ФАПу, – зазначив голова облдержадміністрації Михайло Костюк вчора, 20 червня, під час робочої поїздки у Городоцький район.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.