Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Шокін генпрокурор

molbuk.ua

Вівторок, 10 лютого 2015, 14:05

Депутати погодили Віктора Шокіна на посаді Генпрокурора

Шокін генпрокурор

Верховна Рада підтримала призначення Віктора Шокіна новим генеральним прокурором. За відповідне рішення проголосували 318 депутатів.

Виступаючи з трибуни перед голосуванням Шокін пообіцяв довести до кінця всі гучні справи, у тому числі щодо подій на Майдані, а також проти чиновників влади режиму Віктора Януковича. Про це повідомляє "Українська правда".

Також він пообіцяв повернути всі кошти, викрадені за часів попереднього режиму. Окремо Шокін запевнив, що боротиметься з проявами сепаратизму та тероризму.

Як відомо, сьогодні Верховна Рада дала згоду на звільнення генпрокурора Віталія Яреми.За відповідну постанову проголосував 291 народний депутат. Таким чином Рада дозволила президенту Петру Порошенку звільнити Ярему.

Разом з Яремою із ГПУ йдуть його соратники і заступники Олег Заліско, Олег Бачун та Анатолій Даниленко. 

Президент Петро Порошенко попросив Верховну Раду підтримати кандидатуру Віктора Шокіна на посаду генерального прокурора.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.