Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

загарія дмитро

galnet.org

Вівторок, 10 лютого 2015, 20:10

Автомобіль головного міліціонера Львівщини підірвався на фугасі під Дебальцево

загарія дмитро

Сьогодні в районі Дебальцево автомобіль, на якому їхав начальник ГУ УМВСУ у Львівській області Дмитро Загарія, підірвався на фугасі.

Про це в соцмережах повідомив журналіст Микола Савєльєв.

"Сьогодні при спробі прориву на Дебальцево підірвався автомобіль, в якому був начальник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія!Фугас... Як повідомив один з пасажирів, якого викинуло вибухом, один з офіцерів, здається, загинув. Як поінформували хлопці з Нацгвардії, після вибухів Дмитрович ще був живий і навіть, здається, прислав есемеску. Зараз туди проривається під кулеметним вогнем спецназ. Вони їхали на двох машинах, одна броньована, друга - ні. Дмитрович був не в броньованій", - повідомив він.

Речник ГУ УМВСУ у Львівській області Світлана Добровольська заявила, що не буде ні спростовувати, ні підствердувати цю інформацію, адде офіційно її ще не вдалося підтвердити. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.