Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Почесне Консульство Болгарії у Львові

inlviv.net

Середа, 11 лютого 2015, 11:02

У Львові видаватимуть болгарські візи

Почесне Консульство Болгарії у Львові

На базі Почесного консульства Республіки Болгарія у Львові невдовзі планують відкрити Консульський офіс.

Для жителів Львівської, Закарпатської і Тернопільської областей ця установа видаватиме візи за спрощеною процедурою.

Таке рішення було погоджено під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки та голови Львівської облради Петра Колодія із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Болгарії в Україні Красіміром Мінчевим та Почесним Консулом Болгарії у Львові Віктором Нотевським.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, Красімір Мінчев, Болгарія намагається спростити отримання туристичних віз для українців, адже понад 20 відсотків туристів, які приїздять на відпочинок у Болгарію – це жителі Західної України.

«Для багатьох груп населення ці спрощення вже працюють. Зокрема, для дітей менше 18 років та пенсіонерів ми надаємо безкоштовні візи. Тому відкриття Консульського офісу у Львові надасть можливість набагато легше отримати візу та інші документи», – розповів посол.

За словами Красіміра Мінчева, Богларія також зацікавлена у співпраці на міжобласному рівні, зокрема у розширенні вже налагоджених зв’язків між Львовом та Плевеном.

Своєю чергою, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка переконаний, що такі зв’язки стануть хорошим підґрунтям для розвитку культурної та бізнесової співпраці. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.