Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Підірвались під Дебальцево

mukachevo.net

Середа, 11 лютого 2015, 11:21

Під Дебальцевим загинув львівський офіцер Дмитро Терновий

Підірвались під Дебальцево

Під час вибуху фугасу під селом Логвиново загинув начальник УВБ на Львівській залізниці Дмитро Терновий.

Під час вибуху фугасу поблизу с. Логвиново Донецької області (верхня частина «дебальцівського виступу») загинув начальник УВБ на Львівській залізниці Дмитро Терновий.

Поранених начальника ГУМВС України у Львівській області Дмитра Загарію і командира батальйону спеціального призначення МВС «Львів» Ігоря Вольського з третьої спроби бійці батальйону спеціального призначення МВС «Львів» зуміли вивезти.

Їх госпіталізували. Про це повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Нагадаємо, 10 лютого близько 15-00, під селом Логвиново Донецької області (верхня частина «дебальцівського виступу») потрапила в засідку група офіцерів МВС на чолі з начальником ГУМВС України у Львівській області Дмитром Загарієюі командиром батальйону спеціального призначення МВС «Львів» Ігорем Вольським.

В ході бою тяжкопоранені міліціонери по суті опинилися на території, контрольованій терористами, кілька годин тримали оборону і, в підсумку – зуміли з боєм прорватися товаришам з підрозділу, який вирушив назустріч на виручку.

Починаючи з 15-30, бійці спецбатальйону «Львів» та підрозділ Нацгвардії провели три бойових рейди для порятунку товаришів. Два перших рейди не дали результату.

З третьої спроби група з 8 бійців батальйону МВС особливого призначення «Львів» на чолі з командиром роти, за підтримки ЗСУ деблокували офіцерів.

 «Дякую офіцерам, бійцям ЗСУ та МВС за доблесть! Це повинно стати 500%-им правилом – своїх ніколи не кидати! Ніколи. Так створюються непереможні армії і згуртовані сили. Нам не просто сьогодні, але так буде не завжди! І перемога буде за нами!», – прокоментував цю подію Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.