Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Середа, 11 лютого 2015, 19:05

Синютка зрікся галицьких сепаратистів

Олег Синютка

На розширеному засіданні Кабінету міністрів голова Львівської ОДА Олег Синютка розповів про поодинокі випадки проявів галицького сепаратизму.

У своєму виступі Олег Синютка розкритикував будь-які спроби реалізації ідей сепаратизму чи федералізму на території Львівщини.

"Я думаю, що небагато вже таких залишилось завдяки роботі Служби безпеки та правоохоронних органів, але є такі "засланні козачки" на території України, які хочуть репрезентувати галичан як певних федералістів. Я хочу сказати, що це далеко не так. Так ніколи не було. Я хочуть більше сказати, що там, де є галичани, там не буде ні сепаратизму, ні сепаратистів" – сказав голова Львівської ОДА.

У відповідь президент України Петро Порошенко зазначив, що не має жодних сумнівів що відданості мешканців Галичини: " Я, навпаки, вважаю, що галичани є основою державності України".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.