Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Синютка

lviv.tv

Четвер, 12 лютого 2015, 10:22

Синютка хоче поекспериментувати з дорогами

Синютка

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка переконаний, що переведення регіональних доріг з державного в обласне чи комунальне підпорядкування дозволить належно  їх обслуговувати та ремонтувати.

З такою ініціативою керівник Львівщини виступив  11 лютого на розширеному засіданні Кабміну.

Під час виступу на розширеному засіданні Кабміну голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до Президента та Уряду України з низкою пропозицій, які можна було б впровадити які експеримент у Львівській області.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Серед пропозицій - проведення на території Львівщини пілотного проекту щодо переведення регіональних доріг з державного в обласне чи комунальне підпорядкування для отримання можливості належного їх обслуговування та ремонту.

Також зміна структури надходження акцизу від продажу пального, оскільки є території, де немає АЗС і відповідно немає джерела надходження на ремонт доріг.

Із  міністром соціальної політики Олег Синютка обговорив можливість впровадження монетизації пільг у транспортній сфері.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.