Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

http://life.pravda.com.ua

Четвер, 21 червня 2012, 11:26

Радник голови Львівської ОДА «наїхав» на Колєснікова і Львівську залізницю

Радник голови Львівської ОДА Володимир Цибулько не зміг поїхати зі Львова до Києва на потязі Хюндай, через те, що той відправився на кілька хвилин скоріше. Про це Володимир Цибулько повідомив у своєму блозі

 «Це якась «Х...ня», Борисе Вікторовичу! Саме так – «Хюндайня»!», - написав він.

Володимир Цибулько нагадав, що донецький поїзд також відправився на кільканадцять хвилин скоріше від графіка.

«За дві хвилини, мої триста з чимось гривень перетворилися у сорок з чимось повернення платежу з вини зграйки залізничних функціонерів, на очах яких це знущання й відбувалося. А мої справи в Києві провисли вже не на гроші, а на час, а він як відомо і є основним капіталом публічної особи», - зазначив В. Цибулько.

«Тож, харкнувши мені в обличчя, Львівська залізниця миттєво перетворила мене із пасажира у виборця. Тому, Борисе Вікторовичу, я перестаю ставитися до залізниці я к пасажир, я починаю ставитися до Вас, і Ваших підлеглих, по виконавчій вертикалі, як виборець. Тепер Ви переконуйте мене, що я після подібної «Хундайні» повинен захоплюватися Вашою політичною силою», - наостанок написав він.

Нагадаємо, учора у електропоїзді Хюндай, який віз українських уболівальників з Донецька, поламалися кондиціонери у трьох вагонах, внаслідок чого вагони поїзда стали такою собі «сауною».

Борис Вікторович Колєсніков - віце-прем'єр-міністр України - Міністр інфраструктури України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.