Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Сесія ЛМР

galnet.org

Четвер, 12 лютого 2015, 15:12

Львівська міськрада визнала Росію агресором

Сесія ЛМР

Сьогодні під час позачергової сесії депутати ЛМР підтримали рішення Верховної Ради України щодо  визнання Російської Федерації державою-агресором, а «ДНР» та «ЛНР» – терористичними організаціями. 

Ініціатором пропозиції щодо підтримки визнання ВРУ Російської Федерації державою-агресором та «ДНР» і «ЛНР» – терористичними організаціями голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Любомир Мельничук.

«Ми чітко розуміємо, що в нас війна з Росією. Саме ця держава є головним терористом світу. Врешті, 27 січня 2015 року Верховна Рада України ухвалила рішення щодо визнання Росії агресором, а так званих "ДНР" та "ЛНР" – терористичними організаціями.

Я впевнений, що громада Львова повністю підтримує нас у цьому. Як держава і як нація ми хочемо розвиватися в європейському напрямку. Це бажання і вимога всіх людей, які живуть в Україні. І Революція гідности рік тому це засвідчила. Сьогодні ні для кого не є таємницею, що російсько-терористичні війська повністю знищують інфраструктуру підконтрольних бойовикам територій. Ми пам’ятаємо трагедію у Маріуполі, обстріли Волновахи та Краматорська. Ми знаємо, що відбувається в Дебальцевому. Тож, рішення про визнання РФ агресором – абсолютно правильне. І я впевнений – перемога буде за нами!» - зазначив Мельничук.

Дане питання було поставлено у порядок денний, яке значна більшість депутатів підтримала визнання Російської Федерації державою-агресором та «ДНР» і «ЛНР» – терористичними організаціями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.