Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Громадська рада ЛОДА

upi.org.ua

Четвер, 12 лютого 2015, 15:51

Створено групу, яка формуватиме Громадську раду при ЛОДА

Громадська рада ЛОДА

10 лютого вийшло розпорядження голови  Львівської облдержадміністрації про  створення ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів  за участю інститутів громадянського суспільства з обрання членів Громадської ради.

До ініціативної групи з підготовки зборів установчих зборів Громадської ради увійшло семеро осіб, 2-а чиновники облдержадміністрації та 7 громадських діячів. Зокрема, громадський сектор представляють ГО"Розвиток Громади" (Андрій Болюбаш), Благодійний Фонд "Розвиток Громади"(Олег Долинський), ГО "Комітет виборців України" (Роман Кошовий), ГО "Афганська сотня" (Ігор Коцюруба), ГО "Варта 1" (Олег Пелехатий).

Відповідальність за проведення усіх заходів, пов"язаних із установчими зборами Громадської ради, покладено на Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації. Контроль за виконання розпорядження  щодо формування Громадської ради здійснюватиме заступник голови Львівської ОДА   Юрій Підлісний. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.