Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

www.mukachevo.net

Четвер, 21 червня 2012, 11:45

На Львівщині пенсіонер зарізав свого зятя

Вчора, 20 червня, на Львівщині у Стрийський міськвідділ міліції надійшло повідомлення, що під час побутової сварки 69-річний пенсіонер убив свого зятя. Повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Працівники лікарні повідомили міліції про те, що до них доставлено 37-річного жителя одного з сіл, з проникаючою раною живота.

Як вияснилося, що отримані тілесні ушкодження потерпілий отримав під час побутової сварки зі своїм тестем. Два чоловіки, повернувшись з роботи вже напідпитку, щось між собою не поділили, як це вже бувало неодноразово. Тоді 69-річний пенсіонер схопив кухонного ножа та наніс удар у живіт своєму кривднику.

Від отриманих травм 37-річний чоловік помер у хірургічному відділенні лікарні.

Наразі за цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Із початку проведення чемпіонату з футболу Євро-2012, правоохоронці Львівщини порушили вже чотири кримінальні справи по факту вбивства, серед яких одна – за вбивство двох осіб, та одна по факту замаху на скоєння цього злочину. Варто зазначити, що у всіх випадках алкоголь надавав подіям такого трагічного розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.