Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Каспер

facebook.com/bogdan.kasper

Четвер, 12 лютого 2015, 19:21

Каспер виявив агента ФСБ у Правому секторі

Богдан Каспер

Депутат Львівської обласної ради Богдан Каспер відкинув усі звинувачення Львівської обласної організації Правий сектор у співпраці з ФСБ.

Про це він зазначив у своїй сторінці на ФБ.

Богдан Каспер вважає усі звинувачення у співпраці з ФСБ брудним наклепом, і натомість пише, що саме автори наклепу співпрацюють з ФСБ.

Він обіцяє незабаром розповісти багато подробиць про діяльність Львівської обласної організації Правий сектор.

"Найближчий номер газети "Жовківчанка" мені доведеться присвятити клановому угрупованню під назвою ГО "Правий сектор-захід". Постараюсь нікого не забути і розповісти галичанам все що знаю: і про московського хама-фюрера, і про кримінальних авторитетів, і про їхніх коханок причетних до торгівлі українками для турецьких борделів, і про борців за права "гомосеків", які вирішили перейти до "правосеків", і продажних офісних шісток, які за брудні гроші ладні виконувати будь-яку брудну роботу" – зазначає він.

На думку Богдана Каспера автором наклепу є уповноважений центрального проводу Правого сектору на Львівщині Артем Луцак, який, на його думку, й дискредитує своєю діяльністю Правий сектор.

"Товаріщ Артьом (Артем Луцак) робить бізнес на доброчинності, і як справжній пронира, не соромиться заробляти навіть на святих для українців речах – старі унсовці розповідали як він намагався пропихнути через митницю затриману фуру з нібито речами для Майдану, в якій виявився ексклюзивний "Ламборджіні" і дорогий брендовий одяг. Товаріщ Артьом своїми грубістю, хамством і матюками дискредитує Правий сектор краще ніж це зробив би будь-який кремлівський агент за феесбешні гроші, свідомо руйнує низові осередки, відштовхує від організації всіх знакових харизматичних людей які не бояться мати свою а не його думку" – наголошує Каспер.

Також Богдан Каспер розповів про свою зустріч з провідником Правого Сектору Дмитром Ярошем, під час якої вони й обговорили ситуацію у львівському осередку Правого сектору.

Нагадаємо, Правий сектор виявив "руку Москви" у Львівській облраді - ним виявився депутат Богдан Каспер.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.