Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Генконсульство РФ

www.radiosvoboda.org

П'ятниця, 13 лютого 2015, 10:17

"Свобода" шукає власника будинку, в якому розташоване Генконсульство РФ

Генконсульство РФ

Керівник фракції "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук розшукує через соціальні мережі українця, який здає в оренду приміщення для Генконсульства РФ, що на вулиці Левицького, 95 у Львові.

"Ще 29 січня 2015 року Львівська міська рада звернулась до Президента України та Міністерства закордонних справ України з вимогою розпочати процедуру ліквідації Генерального консульства РФ у Львові згідно з вимогами міжнародного права. Але досі - жодної реакції", - зазначає у своєму пості на Facebook Любомир Мельничук.

Депутат-свободівець також інформує інтернет-спільноту про те, що він скерував депутатський запит до Державної реєстраційної служби міського управління юстиції та БТІ про надання інформації щодо власника приміщення консульства РФ на К. Левицького, 95 у Львові.

Які саме питання "Свобода" хоче поставити власнику будинку на вул. Левицького, 95 й чи може він наразитись на певний тиск з боку політичних сил, Любомир Мельничук не повідомляє.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.