Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Фонд Східна Європа

www.gazeta.lviv.ua

П'ятниця, 13 лютого 2015, 11:00

ЄС дасть Львівщині 14 млн. грн. на енергоефективність

Фонд Східна Європа

Фонд Східна Європа скерує 14 млн. грн. для реалізації проекту «Муніципальні партнерства для покращення енергоефективності у Самборі та Жовкві».

 Протокол про наміри щодо реалізації спільного проекту нещодавно підписали голова Львівської облдержадміністрації, голова Львівської обласної ради та президент Фонду Східна Європа.  Про це повідомляє Eco Town.

У Жовкві модернізують міську котельню, щоб вона працювала на новому паливі, а в Самборі кошти спрямують на реконструкцію системи вуличного освітлення. Через Фонд Східна Європа в ці міста прийдуть кошти Європейського Союзу у розмірі 14 мільйонів гривень. Кожна міська рада повинна профінансувати з свого бюджету по 1,1 мільйона гривень.

Кожне місто за рахунок свого бюджету повинно постійно підтримувати теплозабезпечення, електропостачання громадських будівель та споруд, котелень та мереж, транспорту, комунальних житлових будинків, систем освітлення та інших громадських об’єктів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.