Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pamjatky.org.ua

Понеділок, 16 лютого 2015, 10:40

Ватиканська реліквія пробуде у Львові до четверга

Нерукотворний образ Ісуса Христа перебуватиме у Соборі св. Юра до четверга

На уклінне прохання окремих категорій осіб (сім’ї загиблих в АТО, поранені, військові, неповносправні, діти з особливими потребами, особи з обмеженими можливостями), а також інституцій, що звернулися до церкви з проханням про можливість помолитися перед Нерукотворним Образом Господа Нашого Ісуса Христа,  Римський Апостольський Престол, як виняток і в знак особливої уваги до України, продовжив перебування Нерукотворного образу Ісусі Христа у Львові до вечора четверга 19 лютого 2015 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської Архієпархії УГКЦ.

Однак, доступ до ікони в ці дні буде обмежений. Упродовж цього часу у Архикатедральному Соборі Святого Юра Богослужіння відбуватимуться згідно встановленого порядку, сам храм буде відчинений до 23:00 год.

Нагадаємо, Нерукотворний образ Ісуса Христа привезли з Ватикану до Львова 30 січня. Доступ до його почитання відвідувачами розпочався цього ж дня, після Вечірні, яку відслужив блаженніший Святослав.

Протягом двох тижнів черги людей до Собору св. Юра не припинялись цілодово. З тих причин у Львові змінювали рух транспорту. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.