Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

профспілки

zik.ua

Понеділок, 16 лютого 2015, 12:04

Певні спеціалісти зможуть уникнути мобілізації

профспілки

Об’єднання профспілок Львівщини сформує список спеціалістів, які не повинні підлягати мобілізації.

Роль профспілок у процесі мобілізації до лав Збройних сил України повинна полягати саме в тому, щоб скласти перелік спеціалістів, без яких не може функціонувати виробництво на підприємствах, і в подальшому звертатись до військових комісарів з клопотанням не мобілізовувати цих осіб. Про це заявив голова Львівської облдержадміністрації під час зустрічі із членами виконкому Об`єднання профспілок Львівщини, що відбулась минулої п’ятниці. Повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

«Ми не маємо права забирати усіх спеціалістів з підприємств. У війні ми переможемо, але якщо залишимось без фахівців, то виробництво вдасться відновити не скоро. Це завдасть економіці ще більших збитків», - зауважив Олег Синютка.

Також члени виконкому порушили питання щодо взаємодії профспілок та облдержадміністрації в агропромисловому секторі, працевлаштування працівників освітніх закладів, що підлягають ліквідації чи реорганізації, а також забезпечення повної і своєчасної виплати заробітних плат освітянам.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.