Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Майдан Львів

Понеділок, 16 лютого 2015, 12:22

Прокуратура області перевірить дії Сала в період Майдану

Майдан Львів

У Львівській ОДА проведуть службове розслідування дій екс-голови Львівської ОДА Олега Сала та інших посадових осіб, які можуть бути причасними до незаконних дій в період Майдану. 

На виконання доручення Генерального прокурора України щодо встановлення осіб, причетних до переслідування громадян, які у листопаді – грудні 2013 та січні-лютому 2014 років брали участь у мирних акціях протесту, прокуратурою Львівської області ініційовано проведення відповідних перевірок. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

У зв’язку з цим, прокуратурою області скеровано лист голові Львівської обласної державної адміністрації щодо організації проведення службового розслідування законності дій посадових осіб ЛОДА, у тому числі колишнього голови, які могли із використанням свого службового становища, з власної ініціативи чи по вказівці вищого керівництва різними методами сприяти злочинній владі у спробі придушення вільного волевиявлення громадян під час Революції Гідності. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.