Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Служба автомобільних доріг Львівської області

Понеділок, 16 лютого 2015, 13:22

Проїзд автотранспорту забезпечено на всіх дорогах Львівщини

Служба автомобільних доріг Львівської області

Сьогодні, 16 лютого, проїзд автотранспорту забезпечено на всіх дорогах Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг Львівської області. 

На замовлення Служби автомобільних доріг ДП «Львівський облатодор» виконує роботи з експлуатаційного утримання доріг.

Чергові бригади довозять і посипають дороги піскосумішшю з метою забезпечення безпечного руху дорогами області. 14-15 лютого, на ці потреби дорожниками було закуплено та витрачено 695, 5 т піскошуміші, - зазначено у повідомленні. 

Служба автомобільних доріг просить водіїв бути обережними з огляду на несприятливі метеоумови, а саме: опади мокрого снігу та ожеледицю.

Нагадаємо, у лютому несприятливі погодні умови на дорогах Львівської області перед тим були зафіксовані 8-11 лютого.

Так, 8-11 лютого замети утворились на дорозі Н-13 Львів-Самбір-Ужгород - від с. Бориня до межі області. Силами філій "Турка ДЕД" і "Турківський РАД" вони були ліквідовані.

Тоді ж доїзд до 8 сіл Турківського району, а саме Риків, Буковинка, Дівче, Багнувата, Сянки, Нижній Турів, Верхній Турів був припинений через снігові замети. Для ліквідації наслідків негоди та відновлення доїзду до цих сіл було залучено 5 одиниць спецтехніки та 30 працівників. Розчистка тривала півтори доби.

8-11 лютого також було розчищено від заметів від с. Бориня до Ужоцького перевалу. Працювало 4 одиниць спецтехніки та 9 осіб.

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.